harmonikus harmonika hang

szombat, január 30, 2010

two people

a hóesés valóban megmagyarázhatatlan hatással van rám. minél több hó esik annál jelentősebb, meghatározóbb és kiszámíthatatlanabb dolgokat hagyok megtörténni. semmit sem bánok meg, de közben nagyon félek hogy az, aki rajtam kívül érintve van az ilyen eseményekben viszont valamit igen.

two people talking inside my brain
two different voices coming out of my mouth

én akartam őrült dolgokat, szélsőséges vizsgaidőszakvége ünnepléseket, hát ezekből nem volt hiány a héten. minden ami így megtörténik olyan aminek már rég meg kellett volna történnie vagymi, kár hogy nem tudom most jobban megfogalmazni ezt ennél a maszlagnál...

ami jellegzetes az a hóesés tényleg. volt hozzá illő zene is, függöny és csíkos takaró. nagy bögréből tea és egy tökéletesen felépített folyamat ami olyan volt mintha egy társasjáték szereplői lennénk és éppen játszanánk. keringő a konyhában meg egy komoly beszélgetés, aztán egy zombis film.

az agyamban lévő másik emberkének rengeteg aggálya van, de miután az elmúlt egy órában túl sokat hagytam őt szóhoz jutni most újra megpróbálok nem tudomást venni róla.