harmonikus harmonika hang

vasárnap, február 04, 2007

ashlands road

úgytűnik elég zsúfolt és nehéz félév következik most, haha és mégis nagyon fogom élvezni. addig is, amíg még nincs semmi ilyesmi dolgom, kihasználom a rendelkezésre álló időt (= még egy hét) és csupa olyan dolgot csinálok amire megint nem tudok majd figyelni pár hónapig. előkészítem/keresem a zenéket tavaszra (strawberry story és fat tulips), rég megtalált és most újra előkerült szépirodalmat olvasok, megnézem a kiállításodat mindegy hogy hol van, megkérdezem hogy hogy vagy és vendégül látlak, sütit sütök estére, beírom a naptárba hogy hová kell majd mennem, kipipálom a listán a már teljesített missziókat. a maradék időben pedig festegetek végre és olyan filmeket nézek amik biztos nem kapnak majd oscart.
mellesleg ha nem álmodom azt hogy egy élelmiszerboltban furcsa narancssárga tojás szerű folyadékot hányok egy szemetesbe akkor egyébként remekül érzem magam.
van egy évszak, tél és tavasz között amikor csíkos az ég és fázik a lábam éjjel, amikor mindig elhagyom a kesztyűm egyik felét és amikor fúj a szél. nemtudom mi a neve de ez e kedvenc évszakom.