harmonikus harmonika hang

vasárnap, június 08, 2008

as tall as lions

ha egyszer lesz saját lakásom tele lesz csupa fura és funkcióját vesztett tárggyal. ezt tervezem. újév napján persze a szüleimmel leszek és a tévében a bécsi újévi koncertet fogjuk nézni, avagy a rémségesen gazdag (nemlétező) férjemmel ott ülünk majd és mi is tapsolunk a radetzki indulónál. ez elég klassz lenne, persze elég ha egyszer történik meg az életemben de akkor a ruhám is borzasztó csinos lesz.
naná hogy még mindig nem jártam Portoban sem, azonban viszonylag kevés időt töltöttem itthon az utóbbi időben. elrepült a hétvége, és még akkor is olyan volt mintha nem ebben az országban lennénk, ha lenéztünk az utcára és minden magyarul volt kiírva a boltok kirakatára. eső, pokróc, kávé és cigaretta. legszivesebben az egész nyarat ilyen hangulatban tölteném el.

jövő télre lesz operabérletem, most persze lemaradok a wagner napokról mert minden jegy elkelt. viszont mindenképp úgy tűnik hogy a nyár pompás lesz. balaton, család, prága, istenhátamögött, fesztivál, itthon, galériában, a hegyekben, a vonaton, másoknál, másokkal. már alig várom.

zsiráfok is