harmonikus harmonika hang

csütörtök, október 02, 2008

m

most persze van kedvem írni, naná, de csak azért azthiszem mert épp tanulnom kellene nagyon. ma még rengeteg oldalnyi szakszöveget kell lefordítanom az anyanyelvemre. azám. de már azon is gondolkoztam hogy mit főzzek ebédre.
hát hogy valamiről írjak is azon kívül hogy mennyire nincs kedvem egy xviii. századi angol festő tájképeinek vallási vonatkozásairól olvasni elmesélném, hogy tegnap rádióztam/tunk is picit estefelé és az például remek dolog volt. kicsit ilyen popcsajoksatöbbi és vidéki művelődésiház zeneszakkör hangulatom volt, de mindezek csak jó értelemben.
azthiszem túltettem magam az öregvagyok-jajne témakörön, és például kifejezetten élvezem hogy mostanában ezer dolgot csinálok mindig egyszerre, bőven túl is vállalom magam, most jöttem rá hogy ma mégegy munkamegbeszélésem van, pedig nem állt szándékomban kimozdulni az itthon melegéből.
ilyen már volt egy héten, mármint munka-dolog, egy másik helyen, ahol saját asztalkám is lesz, pedig az egy nagy és tekintélyes intézmény. hű. régen mindig oda jártunk hárman kiállításokra, videókat néztünk meg sakkozó gépeket, meg fotókat és festményeket. most pedig ott fogok dolgozgatni.
hát szerelmes biztos nem leszek megint egy ideig, csak álmomban, de azt senki se fogja megtudni. és ez a mondat valahogy sehogyan sem kapcsolható az előzőekhez.